U susret Beogradskom sajmu knjiga 20-27.10 2019

U susret Beogradskom sajmu knjiga 20-27.10 2019

Poštovani čitaoci i pratioci ENCO BOOK

Radujemo se novim susretima i predstavljanju novih naslova na predstojećem sajmu knjiga u Beogradu koji se održava od 20-27. 10. 2019. Nalazimo se na istom mestu u hali 1 Beogradskog sajma. Na prstenu. Štand broj 1411.

Želimo da napomenemo da će sajamski popust biti od 30 % pa do 50 % za pojedine naslove. Više nego dobar razlog da nas posetite i iskoristite sajamske popuste.

Svi naši naslovi biće izloženi na jednom mestu i prilika da nabavite neki od naših kviz knjigaili vežbanki koje ste propustili po povoljnim sajamskim popustima. Naravno predstavicemo i nove knjige.

Za najmlađe od 0-3 na sajmu predstavljamo 3 nova naslova. Iz erije prvih velikih rečnika predstavljamo novi rečnik 100 REČI ŽIVOTINJE. Serija KO SE TO SAKRIO biće bogatija za dva nova naslova – OTVORI PROZORČIĆ I PRONAĐI LEPTIRIĆE, OTVORI PROZORČIĆ- DOMAĆE ŽIVOTINJE.

Za predškolce smo pripremili dva nova naslova iz SERIJE UČITE LAKO- SUPROTNOSTI i UČITE LAKO-BROJEVI. Nova zanimljiva serija predškolskih vežbanki u kojoj se nalazi i tvrdo štampana diploma za dobro savladano gradivo ,tj kada uspešno reše sve zadatke. 

Na sajmu ćemo predstaviti i novu vežbanku za savladavanje pravilnog izgovora slova- glasova PIŠI, BOJI I GLASOVE IZGOVORI, koja je korisna deci sa poteškoćama u izgovoru glasova-slova, roditeljima i logopedima.

Takođe, stiže nam iz štamparije, upravo pred sajam,nova serija bojanki. Sve ove knjige će se uskoro naći u prodaji u knjižarama i prodavnicama dečije opreme i na našem sajtu, prava premijera je na Beogradskom sajmu.

Sa radošču i nestrpljenjem očekujemo vašu posetu.

tim

Enco book-a