Prvi Pop-Up Dečiji festival u Srbiji

Prvi Pop-Up Dečiji festival u Srbiji

Prvi Pop-Up Dečiji festival u Srbiji biće održan 20. novembra na Međunarodni dan deteta u Dečijem kuluturnom centru „Majdan“ u Beogradu


Time će se naša zemlja pridružiti globalnoj misiji za razvoj emocionalne inteligencije dece i omladine, koja se odvija u više od 150 zemalja širom sveta uz podršku UNICEF-a i sa vizijom da Konvencija o pravima deteta Ujedinjenih nacija dobije svoju punu realizaciju.

Ovo je Festival za decu i sve one koji vole decu i rade sa decom, jer je emocionalno sazrevanje proces koji iziskuje razvoj emocionalne pismenosti svih, a koji jedini može dovesti do stvaranja boljeg, bezbednijeg i srećnijeg sveta za svu decu na Zemlji.

Bogat program organizovan u 15 stanica kojima će se kretati emocionlni istraživački vozić, odvijaće se sve do 18 časova. Peta STANICA vozića je stanica ENCO BOOK radionice za predškolski uzrast dece. -BOJA-ZDRAVA HRANA I DOBRO OSEĆANJE

Pozivamo sve mališane, tinejdžere, vaspitače, pedagoge, trenere, roditelje, bake, deke, tetke i ostale, da dođu na ovaj razigrani festival i sa njega ponesu slatkiše, balone, nova znanja, iskustva i uvide u ono što istinski žele i vole, i da tako opremljeni lakše ostvare svoje sadašnje i buduće snove.
Povedite svoje mališane na ovaj zanimljiv festival , posetite našu stanicu !